Greves spillere åndede lettet op efter onsdagens remis mod KFUM København. Det uafgjorte resultat sikrede dermed Greve en sæson i Danmarksserien.

Inden kampen mod KFUM København manglede Greve blot en enkelt point. Det lykkedes efter 92 minutters fodbold, hvor ingen af holdene formåede at passere de respektive målmænd. Greve kan dermed atter kalde sig DS-hold efter sommerferien.

»Vi leverede en disciplineret indsats i går, hvor drengene holdt kampplanen til fulde over 90 minutter«, forklarer Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på behørig afstand.

»Det var en kamp, hvor det var tydeligt, at begge hold ikke ville spille med den store risiko og vi holdt KFUM (København – red.) fuldstændig fra chancer igennem 90 minutter ved at være godt organiseret i vores lave pres«.

»Kampens to største chancer tilfaldt os og med en god portion kynisme, havde vi vundet 2-0. Resultat betød, at vi fik gjort arbejdet færdigt og sikrede os endnu en sæson i Danmarksserien«, fortsætter Greves cheftræner med et smil på læben.

»Det var en kæmpe forløsning efter et fodboldår med historisk mange nedrykkere, corona-pandemi og en skadessituation, der hele tiden tvang os til ændringer i start-11«.

»Vi har haft stor gavn af en bred trup og ikke mindst vores transitionsspillere fra U/19, som har en kæmpe andel i at arbejdet er færdigt. Nu tager vi til Tårnby lørdag med ambitionen om at få tre point og på den måde give os selv chancen for at vinde puljen«.

»Vi kommer ikke for at spille sommerferie-bold på lørdag«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen. Sæsonens sidste kamp mod Tårnby FF spilles på Vestamagers Idrætsanlæg med kick-off klokken 14.00.