Med forblivelsen i Danmarksserien i hus, er Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen allerede ved at gøre truppen klar til den kommende sæson. Den 22-årige forsvarsspiller Magnus Kock Nielsen skifter således fra Avarta til Greve.

Selvom sæsonen 2020/21 endnu ikke er færdigspillet for Greves vedkommende, har holdet allerede fået tilgang af den første spiller forud for den nye sæson. Forsvarsspilleren Magnus Kock Nielsen, der dog ikke har spillet i et stykke tid.

»Jeg er netop på vej tilbage fra en korsbåndsskade, så derfor er mine forventninger først og fremmest at komme tilbage på det niveau jeg havde inden skaden«, forklarer Magnus Kock Nielsen til Greve Fodbold Statistik.

»Derudover måler mine ambitioner sig godt op med, hvad klubben gerne vil opnå, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har et kendskab til en håndfuld af de nuværende spillere, som jeg har spillet med både i Hvidovre og i Brøndby, så dem glæder jeg mig meget til at spille med igen«, fortæller den nye forsvarsspiller.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen sætter også ord på tilgangen af Kock Nielsen.

»En midtstopper, der p.t. er ved at komme sig over en korsbåndsskade, som vil tage nogle måneder endnu. Vi giver Magnus den tid og ro, der skal til for at komme på toppen igen og ser frem til at have ham med skadesfri«, udtaler Anton Moestrup Rasmussen.