U/19-spilleren Anton Barlach bliver fremover en del af førsteholdstruppen. Den blot 18-årige midtbanespiller har foreløbig spillet ni kampe for Greve.

Flere og flere unge spillere har fået spilletid for Greve i foråret. En i flokken er den 18-årige midtbanespiller Anton Barlach, der i den nye sæson bliver rykket op i førsteholdstruppen. Den unge spiller fik debut i 0-2-sejren ude over Taastrup FC.

»Det, at spille på førsteholdet, har været utrolig lærerigt. Jeg har udviklet mig meget, indenfor den korte periode jeg har spillet med«, indleder Anton Barlach, der har været inkluderet i startopstillingen to gange til Greve Fodbold Statistik.

»Det har selvfølgelig været lidt af en omvæltning, at skulle op og spille med nogle der var langt større end mig, rent fysisk, men også det med til, at gøre det lærerigt«.

»Mine forventninger til mig selv er, at jeg skal få så meget spilletid, som overhovedet muligt, og derudover se om jeg kan spille mig ind i startopstillingen. Mine forventninger til Greve er, at vi rykker op i 2. division indenfor de næste tre år, og at vi får vundet en helt vildt masse kampe«, håber Anton Barlach.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen er glad for at inkludere midtbanespilleren.

»Anton (Barlach – red.) har, selvom han kun er første års U/19 (årgang 2003 – red.) vist sig som en vigtig spiller på holdet, der har spillet rigtig mange kampminutter her i foråret med flotte præstationer til følge«, påpeger Greves cheftræner.

»Oprykningen af Anton skal også ses i lyset af klubbens aktive strategi om at have fokus på at give spillere fra egen avl, tillid og ro til at mestre en succesfuld transition fra ungdom til senior«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.