Onsdag aften spiller Greve sæsonens sidste kamp i Danmarksserien, når holdet gæster Tårnby FF på Vestamagers Idrætsanlæg. Der er kick-off klokken 19.00.

I forhold til KFUM København-kampen, er Bjørn Paludan, Tobias Siig, Mathias Kriegbaum, Christian Larsson, Simon Boe Nielsen, Rasmus Stentoft og Jonas Stabell og Mathias Tagø Pedersen ude. Det betyder, at Simon Bruus, Nicolai Diaz, Mikkel Kongstad (U/19) Lukas Robevski (U/19) og Christian Wibe (U/19) er udtaget i stedet for.

»I morgen får vi endelig færdigafviklet dette DS-forår. Vi er så heldige at der ikke var yderligere smittetilfælde i truppen ud over den ene smittede vi blev opmærksomme på i fredags. Dog har vi en del på ferie og ude med skader, samtidig med at vi ikke tager nogen chancer med småskadede spillere«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det er vores kamp nummer 21 siden 1. april og vi er meget klar til en velfortjent fodboldferie. Vi stiller med et ungt hold, hvor der kommer nogle debuter i DS-regi. Vi vil gerne slutte foråret af med en positiv præstation og glæder os i morgen til at møde Tårnby FF i en kamp, der ikke har nogen betydning for os i forhold til udfaldet i rækken«, udtaler Greves cheftræner, der har udtaget følgende trup til Tårnby FF-kampen:

1 Malik Sharfo
5 Simon Bruus
7 Kasper Ingemann Olesen
11 Anders Vibe Kjøller
15 Mads Christensen
18 Anton Barlach
19 Nicolai Diaz
23 Jonathan Brockmann Villadsen
24 Mathias Johansson
25 Benjamin Bylund
32 Mitchell Tagø Pedersen
33 Victor Lundt Balling
Mikkel Kongstad (U/19)
Lukas Robevski (U/19)
Christian Wibe (U/19)