Mikkel Kongstad fik DS-debut for Greve, da holdet onsdag den 30. juni 2021 tabte 2-0 til Tårnby FF på Vestamagers Idrætsanlæg i sæsonens sidste kamp.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde ændret på hele fem pladser i forhold til KFUM Købenahvn-kampen, hvor Simon Bruus, Anton Barlach, Mikkel Kongstad, Mads Christensen samt Victor Lundt Balling var nye i startopstillingen.

Det var hjemmeholdet, der havde første halvlegs vel nok største chance, hvor Greves sidste skanse Malik Sharfo måtte ud i fuld længde for at kunne få de sidste af fingerspidserne på læderet, der røg til hjørnespark.

I pausen foretog Greves deres første udskiftning. Blot 16-årige Mikkel Kongstad, der således blev klubben yngste spiller på banen i en pointgivende kamp, blev afløst af Christian Wibe Jespersen, der ligesom Mikkel Kongstad er på klubbens U/19-hold.

To scoringer fra hjemmeholdet

Tårnby FF kom bedst i gang med anden halvleg og allerede minuttet efter pausen måtte Malik Sharfo se sig passeret i Greve-målet. Hjemmeholdets Yassin Aharrar svigtede ikke holdkammeraterne og sendte Tårnby FF på 1-0.

Syv minutter senere kom Tårnby FF yderligere i front. Denne gang med Adam Fogt, der således blev sæsonens sidste målscorer for sit hold. Det blev nemlig ikke til yderligere scoringer i den resterende del af halvlegen.

Greve brugte yderligere to udskiftninger i anden halvleg. Nicolai Diaz kom på grønsværen på bekostning af Anton Barlach, mens en småskadet Anders Vibe Kjøller ikke kunne fuldføre det sidste kvarter. I hans sted kom Lukas Robevski på banen.