Med 2-0-nederlaget til Tårnby FF i aftes kunne Greves spillere endelig gå på en velfortjent sommerferie efter mængder af kampe i benene i foråret.

Nederlaget til Tårnby FF betød, at klubben sluttede på fjerdepladsen i Danmarksseriens nedrykningsspil, hvor Tårnby FF klarede frisag sammen med Union. Sidstnævnte blev dermed den sidste af Greves 10 modstandere i den kommende sæson.

»Med kampen mod Tårnby FF fik vi endelig lov til at komme på ferie. Vi benyttede situationen, at vi ikke havde noget på spil i kampen, til at give debut i DS til tre U/19 spillere«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De leverede hver især en god indsats. Det er sjældent jeg fremhæver enkelte spillere, men jeg gør en undtagelse her og fremhæver Mikkel Kongstad, som er 16 år gammel og yngste DS debutant i klubbens historie«.

»Han startede inde på venstre wingback og viste en flot præstation med kloge beslutninger og et højt teknisk niveau. Der er virkelig nogle spændende spillere på vej fra vores talentafdeling«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.