Serie 1-holdet Svebølle venter i 1. runde af Sydbank Pokalen, når Greve i morgen aften klokken 18.00 løber på banen på Svebølle Stadion til sæsonens første kamp.

Greve har spillet to træningskampe, som optakt til den kommende sæson i DS. Med 3-1-sejr over KFUM København, mens holdet delte i 1-1-remiset mod Ringsted.

»I morgen træder vi ind i DBU Pokalens hovedturnering. Det er samtidig sæson 21/22s første gældende kamp, så det er klart at vi glæder os og er tændte«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Opstarten er forløbet rigtig godt uden nævneværdige skader, hvilket gør at vi kan stille slagkraftigt op i morgen uden at negligere vores vigtige sæsonstart i DS på lørdag i Solrød«, fortsætter træneren, der i spidsen for Greves hold for 21. gang i morgen.

»Det kan godt være at Svebølle til dagligt huserer i Serie, 1 men vi ved også at de har samlet et stærkt hold henover sommeren, så vi kommer til at tage alle forholdsregler i måden vi griber kampen an på«, afrunder cheftræneren, der har udtaget følgende hold:

1 Malik Sharfo
3 Bjørn Paludan
4 Tobias Siig
7 Kasper Ingemann Olesen
14 Simon Boe Nielsen
15 Mads Christensen
17 Jonas Helleberg Madsen
18 Anton Barlach
19 Nicolai Diaz (U/19)
22 Jonas Stabell
23 Jonathan Brockmann Villadsen
25 Benjamin Bylund
33 Victor Lundt Balling
97 Mathias Tagø Pedersen
Malthe Gammelgaard Kristensen
Mikkel Kongstad (U/19)