Malthe Gammelgaard Kristensen fik debut for Greve, da holdet onsdag den 4. august 2021 tabte 1-0 til Serie 1-holdet Svebølle i Sydbank Pokalen.

Cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde sparet en del spillere til kampen, men havde alligevel en del spillere med fra den normale startellever. Ingen af disse fik bolden i nettet, og det betød, at første halvleg endte uden scoringer fra holdene.

Greve benyttede pausen til at foretage en enkelt ændring i formationen. Unge Nicolai Diaz fik ikke mere spilletid, og han blev erstattet af Jonathan Brockmann Villadsen. Sidstnænvte kunne således se Nick Trier komme på tavlen for hjemmeholdet.

Gæsterne sendte Jonas Helleberg Madsen på banen et kvarter inde i anden halvleg på bekostning af Mathias Tagø Pedersen, og 12 minutter før slutfløjt fik Malthe Gammelgaard Kristensen debut for Greve, da han kom på grønsværen i stedet for Anton Barlach.

Det lykkedes ikke Greve at komme på tavlen, og dermed sluttede pokaleventyret allerede i første runde af Sydbank Pokalen. Til gengæld er Svebølle med i bowleren, når der fredag trækkes lod til næste runde af pokalturneringen.