Med 1-0-nederlaget blev Svebølle endestationen for Greve i Sydbank Pokalens første runde. Serie 1-holdet scorede deres enlige mål i starten af anden halvleg.

Greve er ikke med i bowleren, når der fredag middag trækkes lod til anden runde i Sydbank Pokalen. Det stod klart efter gårsdagens nederlag til Svebølle.

»Vi er selvfølgelig skuffet over hvordan kampen forløb i går mod Svebølle. Vi vidste at pokalexiten måtte komme på et tidspunkt, men det var ikke planen, at det skulle være i går«, fortæller Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De fik scoret på den chance vi forærede dem og selv var vi ikke kyniske og dygtige nok til at udnytte vores spilovertag. Især i indlægsmomenter omkring deres felt, som vi havde rigtig mange af, manglede vi skarphed«.

»Til sidst vil jeg lette på hatten af den indsats Svebølle kom med. De leverede den energi og disciplin der skulle til på dagen. Vi kan nu fuldt ud koncentere os om DS og ser frem mod kampen på lørdag«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.