Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-sejren over Solrød FC for at høre hans syn på kampen.

Med 1-2-sejren over Solrød FC kom Greve godt i gang med sæsonen 2021/22 i en kamp, hvor Bjørn Paludan og Mitchell Tagø Pedersen stod for Greve to scoringer.

»Vi vidste, at det vil blive en svær opgave i mod Solrød FC. At møde en oprykker i første runde er altid en udfordring, da de kommer med en masse energi og optimisme, hvilket man også kunne se i første halvleg. Solrød FC blev farlige et par gange i første halvleg i forbindelse med omstillinger imod os og vi fik ikke skabt nævneværdige chancer«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen.

»I pausen fik vi justeret på afstandene på holdet, når vi havde bolden, som var alt for store i første halvleg og fik italesat nøglemomenter, hvor vi skulle komme med et højere energiniveau«, fortsætter den unge cheftræner med kampen på afstand.

»Anden halvleg endte med et helt andet kampbillede, hvor det kan betragtes som et mirakel at vi ikke lavede mindst 4 mål. Vores gennembrudsspil var væsentligt mere flydende og vi var bedre til at få fat i andenbolde«.

»Kampen havde den nerve i anden halvleg, som kendetegnes ved et rigtigt derby, så vi var meget tilfredse med at være ovenpå fysisk og mentalt i den afgørende periode af kampen«.

»Tre point fra start giver altid en ro og selvtillid, som vi ser frem til at kunne benytte os af fredag aften mod Union på hjemmebane«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.