Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ser frem til kampen mod Union.

Efter 1-2-sejren over Solrød FC i sæsonpremieren, jagter Greve en ny sejr, når holdet i morgen aften møder Union på Greve Stadion. Med kick-off klokken 19.00. Det seneste opgør mellem de to klubber endte uden vinder (0-0) på samme græsplæne.

»Vi skal i morgen levere en bedre præstation over 90 minutter end vi gjorde mod Solrød FC«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik. Træneren har også opskriften klar på den bedre præstation:

»Vores pres skal være tydeligere og mere intenst, samtidig med at vi skal agere roligere på bolden. Vi blæser til angreb og jagter den perfekte start på den nye sæson«.

»Anders Hunsballe og Mathias Johansson må sidde over med mindre skader hvilket giver plads til Simon Boe Nielsen og Tobias Siig i startelveren. Derudover har vi en ung spændende bænk med«, udtaler cheftræneren, der har udtaget følgende spillere:

Thobias Henriksen, Malik Sharfo, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Simon Boe Nielsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Victor Lundt Balling, Mikkel Kongstad, Kasper Ingemann Olesen, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Malthe Gammelgaard Kristensen, Nicolai Diaz, Mitchell Tagø Pedersen og Mathias Tagø Pedersen