Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 6-0-sejren over Union for at høre hans syn på kampen.

Med 6-0-sejren over Union avancerede Greve til førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1 med maksimum point efter to kampe. Fire forskellige spillere kom på tavlen i kampen.

»Det var en offensiv fest vi kunne levere mod Union. Vi scorede nogle meget flotte mål, som viste høj individuel klasse og et stærkt kombinationsspil i gennembrudsspillet«, sagde Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik efter kampen.

»Med en 6-0 sejr i bagagen er det svært at brokke sig, men alligevel er der dele af vores spil, hvor vi ikke er der hvor vi gerne vil være endnu. Det er dog rart at se, at vi har et godt flow offensivt og at forståelsen for hinandens bevægelser bliver bedre og bedre«.

»Vores transitionsspiller fra U/19, Nicolai Diaz, viste sig igen som en giftig indskifter med et mål, hvor han oversprintede en hel modstandes bagkæde og scorede iskoldt. Flot af vores 18-årige egen avls-spiller, som er et godt forbillede for alle de unge mennesker vi har i vores talentafdeling«.

»Vi havde en dejlig fredag aften og nyder weekenden nu. På mandag skal vi arbejde videre på at optimere vores præstation, så vi kan holde momentum mod B 1903«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen. B 1903 og Greve mødes på lørdag klokken 13.30 på B 1903s anlæg.