Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 0-1-sejren over B 1903 for at høre hans syn på kampen.

Med 0-1-sejren over B 1903 er Greve fortsat ubesejret i Danmarksseriens Pulje 1 efter tre kampe, inden Brønshøj venter den kommende lørdag på eget græs.

»Vi er super glade for at kunne holde sejrsstimen i live med tredje sejr ud af tre mulige. Betingelserne i B 1903 var svære med en drilsk bane og en dommer vi nok ikke altid var enige med«, sagde Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det dramatiske højdepunkt var uden tvivl det tynde straffe B 1903 fik lov til at sparke om to gange på trods af nogle glimrende redninger fra Thobias. Man mente åbenbart at han forlod stregen for tidligt. På tredje spark skød de ved siden af og dermed blev situationen til sidst afværget«.

»Vi scorede et flot mål, hvor vi ligesom sidste kamp mod Union, satte en spiller fra bagkæden op igennem banen og havde derefter indlæg fra wingback’en Simon Boe Nielsen til wingback-kollega Jonas Stabell i modsatte side, som headede bolden ind.

»Anden halvleg var ren cruise control uden de store begivenheder, ud over at vi til sidst i kampen brændte en friløber. Nu er vi klar til den helt store udfordring næste weekend i mod Brønshøj«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.