Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ser frem til kampen mod Brønshøj.

Efter tre kampe er Greve fortsat ubesejret i Danmarksseriens Pulje 1, inden at Brønshøj kommer på besøg på Greve Stadion lørdag middag klokken 13.00. Greve ligger på andenpladsen, mens Brønshøj indtager femtepladsen.

»Vi har en kæmpe opgave foran os i morgen, men samtidig også en kamp vi har glædet os til lige siden lodtrækningen til denne DS-sæson blev offentligtgjort«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi har lavet vores lektier ved at vinde de tre første kampe og kan derfor gå ind i kampen i morgen med et “pokalkamps-mindset”, hvor vi har alt at vinde og intet at tabe«, fortsætter den 26-årige træner, der runder kamp nummer 25, som cheftræner for Greves DS-hold.

»Vi bliver i morgen tryktestet og kampen vil give os en klar indikation på om vi kan blive taget seriøst som et hold der skal være med omkring toppen af DS-puljen. Det bliver intenst i morgen og jeg tror på en yderst seværdig kamp«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende trup:

Malik Sharfo, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Simon Boe Nielsen, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Anton Barlach, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen