Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-1-sejren over Brønshøj for at høre hans syn på kampen.

Efter fire kampe har Greve fortsat maksimumpoint i Danmarksseriens Pulje 1. Det stod klart efter lørdagens 2-1-sejr over Brønshøj. Det betyder en øjeblikkelig andenpladsen i rækken, da Ishøj fører DS med en bedre målscore end Greve.

»Vi viste i dag, at vi er et bundsolidt hold. Viljen til at kæmpe for klubben og sidemanden var sublime i dag, hvor det især kunne ses i spillet om andenbolde, duelspil og almen løbevillighed«, siger Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi Var rigtig godt organiseret i spillet uden bold, også i de perioder hvor vi var presset af Brønshøj. Det var en sindssygt fed kamp med masser af nerve og energi, og vi var super glade for at se pænt med tilskuere på trods af det triste vejr«.

»Vi er sindssygt glade for den start vi har kunne levere i Danmarksserien i denne sæson, og vi føler, at vi bliver belønnet for at satse på kontinuitet i truppen, staben og måden vi spiller på, men vi forbliver samtidig ydmyge«, erkender cheftræneren.

»Der er stadig mange dele af vores spillestil, hvor vi skal optimere for ramme det udtryk vi ønsker. Sæsonen er ung og arbejdet er kun lige begyndt, men vi er særdeles godt på vej«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem med næste kamp mod Allerød.