Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen ser frem til kampen mod Avarta.

På trods af 3-1-nederlag til Allerød og sæsonens første pointtab i lørdags, fastholdt Greve andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1 med 12 point, inden at holdet lørdag får besøg af Avarta på Greve Stadion. Avarta er på syvendepladsen med seks point.

»I kampen mod Avarta har vi brug for de samme dyder, som vi viste i sidste hjemmekamp mod Brønshøj. Det handler om at vi er taktisk disciplineret, aggressive i vores duelspil og er skarpe i situationerne omkring anden boldene«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik forud for lørdagens kamp.

»Vi mener at tabellen lyver omkring Avarta. De har høj individuel kvalitet og kommer med et højt tempo i deres spil, der vil kræve en absolut toppræstation af os for at få point. Vi har haft en fremragende træningsuge og er top forberedte til morgendagens kamp«.

»Især måden vi sætter vores pres ind på er noget vi har trænet og man kan kigge efter, hvis man er interesseret i det taktiske spil omkring kampen. Efter aftenens sejr til Herstedøster over Allerød, så har vi igen muligheden for at komme fem point foran tredjepladsen. Det ville ikke være helt skidt at gribe den chance«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende trup til Avarta-kampen:

Benjamin Bylund, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Anton Barlach, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen