Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-1-remiset mod Avarta for at høre hans syn på kampen.

Med 1-1-remiset fastholder Greve andenplads i Danmarksseriens Pulje 1, fem point efter Ishøj, der fører rækken. Samtidig pustes Greve i nakken af Allerød og Herstedøster, der efter weekends kamp nu har ti point. Tre færre end Greve.

»Vi mener, at uafgjort var et absolut fair resultat på dagen. De første 15 minutter ville kampen ikke rigtig “sætte sig”, men derefter stod der Greve på det meste frem til pausen«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi lykkedes med måden vi ville presse på og vi fik mere og mere selvtillid på bolden. Eneste anke i den periode var, at vi kun fik udnyttet vores overtag til at score et enkelt mål«, fortsætter Greves cheftræner med kampen på afstand.

»I anden halvleg kom Avarta væsentligt bedre med i kampen og siad på begivenhederne kampen ud. Især de første 15 minutter af anden halvleg så vi meget skrøbelige ud, men vi får sat prop i og kunne på den måde sikre os det ene point«.

»At vi mistede momentum i anden halvleg, kan skyldes mange faktorer, men vi virkede trætte på banen og kunne ikke levere den intensitet vi har brug for i vores presspil«.

»Alt i alt var det fra vores synspunkt et fair resultat og vi har nu hentet fire point mod de to nedrykkerhold. Det er helt klart et hæderligt udbytte«, slutter Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem mod lørdagens kamp mod Frederikssund med kick-off klokken 13.00.