Der er lagt op til et rigtigt topopgør i morgen klokken 13.00, når rækkens nummer ét, Ishøj, og rækkens nummer to, Greve, mødes på Ishøj Stadion.

Ishøj har indledt sæsonen med fuld fart. 21 point i syv kampe og fortsat ubesejret, mens Greve har 14 point for samme antal kampe. Efter fire sejre i træk i starten af sæsonen, lyder pointhøsten på blot to point i de sidste kampe. Det skal der laves om på i morgen.

»Vi glæder os helt sindssygt til i morgen. At møde et førerhold, som har vundet alle deres kampe, giver en helt specielt motivation for at prøve at være de første, der stjæler point fra dem«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Da vi så lodtrækningen til vores pulje var der tre kampe, der stak ud i efteråret, som højdepunkter: Kampene mod Brønshøj og Avarta, og ikke mindst Ishøj på udebane«, fortsætter cheftræner, der håber at have opskriften klar til morgendagens kamp.

»Det er en klub, der gerne gør lidt ekstra ud af deres hjemmekampe og jeg tror på vi får et stort spektakel i morgen. Vi skal stå sammen som kollektiv og levere en taktisk top disciplineret præstation for kunne gøre os forhåbning om point«.

»Det er for sådan nogle kampe, som i morgen, vi træner benhårdt i løbet af ugen. Vi er klar til at tage kampen op.«, siger Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende spillere til kampen mod Ishøj:

Benjamin Bylund, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Mathias Johansson, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Anton Barlach, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen