Mathias Tagø Pedersen har fået en spilledags karantæne efter sit gule kort mod Ishøj. Angriberen kan dermed ikke være med i kampen mod Herstedøster.

Greve må undvære angriberen Mathias Tagø Pedersen, når holdet lørdag den 2. oktober 2021 møder Herstedøster på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslen i lørdagens udekamp mod Ishøj.

Med det gule kort har Mathias Tagø Pedersen sammenlagt 22 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.