Greve kom nærmere førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1, da holdet i sidste weekend vandt 1-3 over Ishøj. Lørdag gælder det Herstedøster på eget græs.

Efter sidste weekends sejr, er Greve nu “kun” fire point efter Ishøj på førstepladsen. Greve indtager andenpladsen med 17 point, mens lørdagens modstander Herstedøster frister en tilværelse som nummer otte med 11 point. Kampen sparkes i gang klokken 13.00.

»Hvor vi i sidste uge dystede mod et Ishøj-hold med ekstraordinære individuelle færdigheder, så møder vi i morgen et Herstedøster-hold, som er rigtig stærke kollektivt og som er en sammentømret enhed«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De har fået en flot start på tilværelsen i DS, hvor de blandt andet har taget point fra Avarta og Brønshøj og har formået at slå Allerød. Vi har, som altid, forberedt os grundigt, og holdt os selv i vores “en kamp ad gangen”-flow, som har fungeret så godt for os i denne sæson.

»Udfordringen bliver at bringe samme intensitet ind i vores spil, som vi så sidste uge imod Ishøj og samtidig fortsætte med at være taktisk disciplineret. Vi glæder os bare rigtig meget til at komme til fodboldkamp igen i morgen«, siger Greves cheftræner, der har udtaget følgende spillere til kampen mod Herstedøster:

Malik Sharfo, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Anders Vibe Kjøller, Mathias Johansson, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Anton Barlach, Mitchell Tagø Pedersen og Oliver Lippert.