Greve har tilknyttet Oliver Lippert. Han fik debut for Greve i lørdagens 3-0-sejr over Herstedøster, hvor angriberen kom på banen 20 minutter før tid.

18-årige Oliver Lippert kan fremover skrive Greve-spiller på visitkortet. Angriberen vender dermed hjem til klubben, hvor han også har spillet som ungdomsspiller.

»Jeg er født og opvokset i Greve, og spillede i klubben til jeg var U/11-spiller. Derefter spillede jeg fire år i Brøndby IF Masterclass, og de seneste to år har jeg spillet i Hvidovre«, fortæller Oliver Lippert til Greve Fodbold Statistik.

»Desværre har jeg det seneste år været ramt af en skade og efter en lang genoptræning syntes jeg det var det helt rigtige, da jeg fik muligheden for at vende tilbage til Greve og få testet mig selv af på seniorniveau«, fortsætter angriberen.

»Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan vise hvad jeg står for på banen og hjælpe holdet til at fortsætte de gode resultater i Danmarksserien«, udtaler Oliver Lippert, der har fået trøje nummer 19 i Greve og fik officielt debut i hjemmekampen mod Herstedøster.

»Klubben kender jeg rigtig godt, da jeg som sagt selv har spillet der tidligere, og min lillebror har også spillet i klubben i mange år. Jeg kender nogle af spillerne på holdet dels fra min tid i Greve tidligere og dels fra en fælles tid i Brøndby«.

»Derudover er nogle af dem også mine rigtig gode venner. Men det er klart, når man går fra ungdomsfodbold til seniorfodbold bliver aldersforskellen også større, så en del af spillerne kender jeg ikke, men jeg ser frem til at lære dem alle at kende«, siger Lippert.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen glæder sig over at have tilknyttet Lippert.

»Vi er rigtig glade for, at vi har fået tilgang til truppen af Oliver (Lippert – red.). Han er en spiller, som opfylder alle vores kriterier både spillestilsmæssigt og strategisk«, pointerer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Han er Greve-dreng, som har fået sin fodboldopdragelse i Greve, Brøndby og Hvidovre. Han er en ung dynamisk 9’er, der medbringer kompetencer både med ryggen til mål, som opspilsstation, men også i dybden med hans enorme fart og acceleration.

»Før vi ser Oliver i sin bedste udgave af sig selv skal han stadig “banke lidt rust af” efter et længere skadesforløb siden sommer. Det var dog en fornøjelse at han allerede stod til rådighed til kampen i går«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.