Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 3-0-sejren over Herstedøster for at høre hans syn på kampen.

Sidste weekends flotte 1-3-sejr over Ishøj på udebane, blev fulgt op med en sikker 3-0-sejr over Herstedøster på eget græs. Greve indtager fortsat andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1, inden holdets næste kamp mod Solrød FC den kommende lørdag.

»Vi følte, at vi var i kontrol igennem hele kampen. I første halvleg dominerede vi begivenhederne ved boldbesiddelse og gik fuldt fortjent til pause med en 2-0-føring«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Herstedøster har vel ikke en reel chance i de første 45 minutter. I anden halvleg stillede de om til en 3-5-2 og gik lidt højere op på banen. Det skulle vi lige vænne os til, men vi fortsatte med at producere chancer og skulle nok have lavet en fire-fem stykker«.

Tre hold har skilt sig ud i toppen af rækken. Ishøj fører med 24 point, mens Greve har 20 point på andenpladsen. Allerød følger lige efter Greve med 19 point. Trods den gode sæsonstart, begynder Greves cheftræner ikke at tænke langsigtet:

»Vi er her 1/3 inde i sæsonen tilfredse med 20 point for ni kampe inklusiv rækkens bedste forsvar, men vi kommer ikke til at tænke langsigtet så tidligt i sæsonen. Det var en godkendt indsats og vi begynder nu at forberede os til næste uges opgør mod Solrød«.