Greve holder fortsat fat i toppen af Danmarksseriens Pulje 1 efter at holdet i sidste weekend vandt 3-0 over Herstedøster på Greve Stadion.

Tre hold har skilt sig ud i toppen af Danmarksseriens Pulje 1. Ishøj fører med 24 point, mens Greve og Allerød har henholdsvis 20 og 19 point på de efterfølgende pladser. I morgen kommer Solrød FC på Greve Stadion med kick-off klokken 13.00.

»Vi har forberedt os godt i løbet af ugen til opgøret i morgen. Truppen er i en rigtig god forfatning og spilleglæden til kamp og træning er ikke til at tage fejl af«, kommenterer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Imod Herstedøster kunne vi især i den første halvleg levere en flot tydelighed i det possession udtryk vi ønsker når vi spiller og i morgen håber vi at kunne følge op på det«, siger Greves cheftræner, der har udtaget følgende spillere til kampen mod Solrød FC:

Malik Sharfo, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Mathias Johansson, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Lippert, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen.