Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 2-1-sejren over Solrød FC for at høre hans syn på kampen.

Med 2-1-sejren over Solrød FC rykkede Greve tættere på førstepladsen. Kun et point skiller Ishøj og Greve. Det skete som følge af Ishøjs 2-1-nederlag til Herstedøster. Greve kan dermed overtage førstepladsen i den kommende weekend.

»Kampen i går kunne i vores optik deles op i tre dele. Første halvleg forløb, som vi havde forestillet os med kontrol til os ved boldbesiddelse«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på afstand.

»Vi skulle dog i bagklogskabens lys havde gjort mere for at lukke kampen tidligere. Det havde sparet os for meget dramatik. Anden halvleg forløber ret begivenshedløst, indtil det 88. minut«, fortsætter cheftræneren.

»Vi slækkede på kvaliteten i boldomgangen og en dommer med flittigt brug af fløjten punkterer kampens tempo fuldstændig, hvilket vist passede vores modstander meget godt«.

»Fra det 88. minut og frem til slutfløjt lige omkring minut 100 gik det hele amok og kampen levede helt sit eget liv. Et, i vores optik meget tyndt straffe, til Solrød blev først reddet over to omgange af Thobias (Henriksen – red.), hvorefter de satsede hele butikken«.

»I minut 96 scorede de til 1-1, hvorefter vi i minut 97 scorede til det forløsende resultat 2-1 ved Mads Christensen«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen.

»Jeg har knap nok fået pulsen ned efter kampen, der desværre i anden halvleg handlede alt for lidt om fodboldspillet, men meget mere om hvad dommeren dømte, hvad der blev sagt til hinanden og måden man opførte sig på overfor hinanden«.

»Anden halvleg var en uskøn oplevelse i måden kampen blev afviklet på og vi tager vores del af ansvaret for det. Vi må erkende at vi ikke var trykke ved dommerens håndtering af de situationer der opstår og vi er ikke enige i at det var nødvendigt at vise Mathias Tagø ud fra bænken efter han i dommerens optik åbenbart var lidt for glad for vores scoring til 2-1«.

»Med kig på de andre resultater i rækken er gårsdagens tre point virkelig noget der luner i regnskabet og vi ligger gårdagens dramatik bag os nu og ser frem til næste kamp imod Union«, afrunder Greves cheftræner.