Mathias Tagø Pedersen har fået en spilledags karantæne efter sine to gule kort mod Solrød FC. Angriberen kan dermed ikke være med i kampen mod Union.

Greve må undvære angriberen Mathias Tagø Pedersen, når holdet lørdag den 16. oktober 2021 møder Union på Genforeningspladsen. Med kick-off klokken 12.00. Det sker, som følge af advarslen i lørdagens udekamp mod Solrød FC.

Med de to gule kort har Mathias Tagø Pedersen sammenlagt 44 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.