Med en sejr over Union kan Greve overtage førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1, hvis Ishøj samtidig sætter point til i deres hjemmekamp mod Allerød.

Tre hold har skilt sig ud i toppen af Danmarksseriens Pulje 1. Ishøj fører med 24 point, mens Greve og Allerød har henholdsvis 23 og 19 point på de efterfølgende pladser. I morgen er Greve på besøg på Genforeningspladsen med kick-off klokken 12.00.

»Vi er inde i en rigtig god kamprytme, hvor den ene uge tager den anden. I løbet af ugen arbejder vi målrettet med de elementer i vores spil vi mener bliver vigtige i lørdagens kamp«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi har grebet denne uge an på samme måde og føler os derfor godt forberedte. Vi bilder os ikke noget ind på baggrund af resultatet i første kamp, hvor vi vandt 6-0«, fortsætter Greves cheftræner, der selvfølgelig har noteret, at Union fik deres første sejr forleden.

»Union har stabiliseret sig på trods af et lille pointudbytte og de fik deres første sejr sidste weekend mod Frederikssund. Det er en kamp som hurtigt kan udvikle sig ubehageligt, hvis vi ikke tager kontrollen fra start af«, siger træneren, der har udtaget følgende trup:

Benjamin Bylund, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Anders Vibe Kjøller, Mathias Johansson, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Oliver Lippert, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Anton Barlach, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen og Victor Lundt Balling