Greve er ubesejret i de seneste seks kampe, inden B 1903 kommer på besøg på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Med sejr til hjemmeholdet, og hvis Ishøj samtidig sætter point til, kan Greve sætter sig på førstepladsen i rækken.

Med 26 point i 11 kampe, har Greve blot et enkelt point op til Ishøj i Danmarksseriens Pulje 1, inden lørdagens kamp mod B 1903. Det skal bemærkes, at kampen er flyttet fra Greve Stadion til kunstgræsbanen ved Greve Stadion, hvor der er kick-off klokken 13.00.

»Selvom vi har vundet de seneste fire kampe og ikke har tabt i de seneste seks, så er vi ikke tilfredse med vores seneste to præstationer set over 90 minutter«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik forud for kampen.

»Vi har haft en tendens til at spille godkendte 45 minutter og derefter falde i intensitet. Det vil vi gøre op med i morgen imod en modstander, hvor det kræver en mere komplet præstation for at hente de tre point end i de seneste kampe.

»Vi skal steppe op i intensiteten i vores pres og generelt være skarpere i relationerne i det høje pres«, kommentarer Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende trup:

Benjamin Bylund, Thobias Henriksen, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Mathias Tagø Pedersen