Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-1-remiset mod B 1903 for at høre hans syn på kampen.

Efter lørdagens 1-1-remiset er Greve tre point efter førerholdet Ishøj, der vandt 1-4 over Solrød FC, mens Allerød nu “kun” er fire point efter på Greve på tredjepladsen. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen var ikke tilfreds efter kampen:

»Vi havde en skidt dag på kontoret i går. Vi koldstartede kampen fuldstændig og var under et stort pres de første 15 minutter. Derefter arbejdede vi os godt ind i kampen ved intensitet i vores dueller og fik skabt det kampbillede vi gerne vil have«.

»Anden halvleg kunne vi ikke bruge til meget. Vi havde svært ved at få kombinationsspillet op og køre, og B 1903 kom til en del chancer især i begyndelsen af anden halvleg«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen, der ikke mener at halvlegen går over i historien:

»Den kandiderer til det dårligste vi har spillet i denne sæson på trods af at vi faktisk har chancerne til at vinde kampen. Med de to resterende kampe, der kommer mod Brønshøj og Allerød, så ved vi, at vi skal løfte vores niveau væsentligt for at hive point hjem«.