Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-3-sejren over Brønshøj for at høre hans syn på kampen.

Efter lørdagens 1-3-sejr er Greve stadigvæk tre point efter førerholdet Ishøj, der vandt 3-2 over Avarta, mens Allerød fortsat er fire point efter på Greve på tredjepladsen. Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen var tilfreds efter kampen.

»Vi var rigtig stolte af vores indsats. Efter en første halvleg, der buldrede frem og tilbage mellem felterne, hvor vi var klart skarpest, fik vi bedre fat om tempoet i anden halvleg«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi justerede blandt andet afstandene i vores lave pres i pausen, hvilket gav en bedre kontrol over kampen«, fortsætter Greves cheftræner, der gerne havde taget endnu en kamp i Brønshøj i denne sæson, men det tredje opgør spilles i Greve.

»Tingbjerg Ground er et fantastisk sted at spille. Stemningen fra lægterne var med til at give os energi, og hvor er det dog fantastisk at opleve sådan en stemning i DS. Vi ærgrer os over vi ikke får lov til at spille derude igen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.