Der er lagt op til et spændende opgør, når nummer to og tre i Danmarkseriens Pulje 1 mødes på kunstgræsbanen ved Greve Stadion. Med kick-off i morgen, lørdag, klokken 14.00 i efterårets sidste kamp. Fire point skille de to tophold.

Lørdagens kamp er den anden mod de to hold i indeværende sæson. Den omvendte kamp i Allerød endte med en 3-1-sejr til hjemmeholdet, hvor Mathias Tagø Pedersen scorede målet for Greve, der måtte indkassere to mål i kampens overtid.

»Allerød er det eneste hold, der i de første 13 kampe har slået os, og er samtidig også det eneste hold, der har scoret mere end et mål imod os«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik forud for kampen.

»Efteråret slutter af med en god omgang “revanchetid”. Første opgør var en taktisk affære, hvor Allerød især i første halvleg stillede os i nogle dilemmaer, som vi havde svært ved at løse. De er et hold, der spiller attraktiv fodbold og er komplekse i deres spillestil.

»Jeg kan rigtig godt lide deres tilgang, som på mange områder minder om vores egen i forhold til spillestil. Det vil kræve al vores taktiske snilde og intensitet for at slå dem i morgen«, forudser Anton Moestrup Rasmussen.

Et nyt ansigt er på bænken for Greve i morgen. Grunder skader og afbud blandt Greves to øvrige målmænd Kasper Larsen og Benjamin Bylund, sidder U/19-målmanden Mathias Asbo derfor på bænken, som gardering for Thobias Henriksen i Greve-målet.

»Vi har taget ham med til seniorkamp for første gang. Han har præsteret rigtig godt på vores U/19-hold og er endnu et bevis på at forsyningslinjen fra ungdom til senior er et rigtig godt sted«, påpeger Greves cheftræner om målmanden for 2004.

Det er ikke kun blandt målmændene, at Greve mangler folk. Det gælder også blandt markspillerne, hvor Bjørn Paludan og Mads Christensen er skadet, mens Oliver Lippert ikke er blevet kampklar til efterårets sidste kamp. En kamp, som cheftræneren ser frem til.

»Vi ser frem til at runde efteråret af med en vaskeægte topkamp«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende spillerne til kampen mod Allerød:

Mathias Asbo, Thobias Henriksen, Tobias Siig, Simon Bruus, Kasper Ingemann Olesen, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Mathias Johansson, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Jonas Stabell, Nicolai Diaz, Anton Barlach, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen