Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-1-remiset mod Allerød for at høre hans syn på kampen.

Med lørdagens 1-1-remis mod Allerød overvintrer Greve på en godkendt andenplads i Danmarksseriens Pulje 1 med fire point ned til Allerød på tredjepladsen, mens Ishøj indtager førerposition med fem point mere end Greve efter lørdagens 4-5-sejr over Union.

»Vi sluttede efteråret af med en uafgjort kamp, som vel også var et rimeligt resultat. Vi havde bolden meget i første halvleg, men blev aldrig for alvor farlige«, forklarer Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med kampen på afstand.

»Omvendt var det et irritationsmoment, at vi gav en række store chancer væk til Allerød. Vi var for en sjælden gangs skyld uskarpe defensivt«, fortsætter Greves cheftræner.

»I anden halvleg fik vi bedre fat i kampen, hvor især intensiteten i duellerne var forbedret, hvilket gav os en del erobringer højt oppe i banen. Allerød er et rigtig godt hold og som forventet udfordrede de os især taktisk«, mener den unge træner.

»Set over 90 minutter var det godkendt at hente et point hjem fra kampen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har en ganske fin statistik, som cheftræner for Greve i Danmarksserien. I 31 kampe er det blevet til 17 sejre, syv uafgjort og syv nederlag.