U/19-spilleren Nicolai Diaz bliver fremover en del af førsteholdstruppen. Den blot 18-årige angriber har foreløbig spillet 22 kampe for Greve.

Flere unge spillere har fået spilletid for Greve i år under cheftræner Anton Moestrup Rasmussen. En i flokken er den 18-årige angriber Nicolai Diaz, der nu er rykket op i førsteholdstruppen. Den unge spiller fik debut i 2-0-sejren over B 1908 i foråret.

Diaz med 22 kampe og seks mål på CV’et er glad for at være en del af førsteholdet nu:

»Det er en dejlig følelse man står med i kroppen, når man modtager den besked fra sin træner. Jeg har undervejes i min fodboldkarriere sat mig nogen delmål og næste step på listen, var at kunne kalde mig officelt seniorspiller, hvilket hermed er gjort«.

»Det er en forløsning efter denne lange proces og jeg er utrolig glad for Anton (Moestrup Rasmussen – red.) og resten af staben og klubben har tilliden til mig«, forklarer den nye nummer 80 Nicolai Diaz til Greve Fodbold Statistik.

»Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg hver lørdag håber på at komme på banen og hermed kunne bidrage med mål, assist, og kampafgørende aktioner. Jeg knokler til træninger og tager alle de minutter jeg så kan få. Det må være vejen frem«.

»Udover det, er der skabt en vinderkultur på holdet, som vi bare skal holde fast i. Hver gang vi møder op til en kamp, forventer vi tre point. Den vindermentalitet skal vi holde fast i, så jeg sikker på vi kan nå endnu længere end vi allerede har formået«, tror Diaz.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen er glad for at inkludere angriberen.

»”Diaz” er for de fleste allerede et velkendt ansigt omkring holdet. Han har spillet 22 kampe, scoret seks mål og har desuden deltaget i en håndfuld uofficielle kampe«, udtaler Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Det er først nu han slipper U/19 Talent og overgår som fuldbyrdet medlem af truppen efter et positivt transitionsforløb. Han er et godt eksempel på det vi vil hjælpe vores unge spillere til at udvikle mentalt nemlig vedholdenhed og passion omkring spillet«. 

»Diaz’ største kendetegn er hans fart. Han er målt til at kunne sprinte tæt på 35 km/t og er nok en af de hurtigste spillere på sin årgang overhovedet. Vi er rigtig glade for nu at have Diaz til rådighed i vores daglige arbejde med holdet«, afrunder Greves cheftræner.