I de seneste 10 kampe i Danmarksserien, har Greve ikke forladt grønsværen i taberens rolle. Holdet jagter endnu en kamp, som ubesejret, når Frederikssund gæster kunstgræsbanen ved Greve Stadion i morgen. Med kick-off klokken 13.00.

Greve fik et enkelt point ud af forårsåbneren mod Avarta. Midtbanespilleren Christian Vingaard Sjølander kom på måltavlen for rækkens nummer to, der samtidig hentede pointmæssigt ind på Ishøj, der tabte til netop Frederikssund i forårets første kamp.

»Vi glæder os til at spille første hjemmebanekamp i forårsrunden i morgen. Kampen er nødsaget til at blive afviklet på kunstgræs, hvilket betyder at rammerne for tilskuerne ikke er optimale«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Sportsligt set er det ikke en ulempe for os at spille på kunst, da vores spil i høj grad baserer på mange flade pasninger. Vi er nu ubesejret i 10 DS-kampe i træk og kom også godkendt fra land sidste weekend, så vi føler at vi overordnet set er et godt sted«.

»Vores nye folk i Thomas Kullenberg på mål, Magnus Kock i forsvaret og Christian Sjølander på toppen viste lovende takter omkring deres bidrag til holdet her i foråret i vores kamp mod Avarta. Vi fortsætter dette forår med at tage en kamp af gangen«.

»Det er måske ikke verdens mest spændende tilgang, men vi afholder os fra bombastiske meldinger fordi vi arbejder bedst i ro og fred og hvor hver træningsuge er et lille projekt i sig selv i forhold til at forberede os til næste modstander«, fortsætter cheftræneren.

»Frederikssund er en svær opgave og vi spillede noget af vores dårligste fodbold i efteråret i 1-1-opgøret i første kamp mod dem. Deres sejr over Ishøj har uden tvivl givet dem selvtillid og momentum, hvilket kun gør opgaven større for os i morgen«.

»Vi føler os dog klar og går benhårdt efter at forlænget vores stime som ubesejret i DS med endnu en kamp«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende trup til kampen mod Frederikssund:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mads Christensen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen