Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 4-1-sejren over Frederikssund for at høre hans syn på kampen, hvor hjemmeholdet førte 1-0 efter de første 45 minutter.

Med lørdagens 4-1-sejr over Frederikssund er Greve kun to point efter Ishøj, der fører Danmarksseriens Pulje 1. Sidstnævnte måtte “nøjes” med 1-1 mod B 1903 på hjemmebane, og der er dermed lagt op til topopgør på lørdag i Greve.

»Foråret er startet positivt for os og vi føler at vi er igang med at opbygge momentum. Vi oplever i går en første halvleg, som var meget lige og hvor vi især de sidste 10 minutter af første halvleg var lidt på hælene«, siger cheftræneren til Greve Fodbold Statistik.

»Vi justerede nogle ting i pausen og det gav fuldt udbytte i anden halvleg. Vi sad på hele halvlegen og førte 4-0 efter 80 minutter. Vi viste igen, at vi var bundsolide defensivt og spillede samtidig med skarpheden i gennembrudsspillet som manglede imod Avarta«.

»Med Ishøjs pointtab i går blev rækken lige pludselig spændende og vi ser voldsomt frem til at møde dem på lørdag på hjemmebane«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen med kampen på behørig afstand.