Greve fortsatte stimen af ubesejrede kampe, da holdet i lørdags vandt 4-1 over Frederikssund. Dermed er Greve uden nederlag i 11 kampe, inden Ishøj gæster kunstgræsbanen ved Greve Stadion i morgen. Med kick-off klokken 13.00.

Ishøj måtte “nøjes” med 1-1 mod B 1903, mens Greve trak sig sejrrigt ud af kampen mod Frederikssund i lørdags med en 4-1-sejr. Der er dermed kun to point mellem rækkens nummer to Greve og rækkens nuværende førerhold Ishøj.

»Det er de to bedste hold hidtil i Danmarksserien, der mødes i morgen i Greve«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik, da vi fanger Greves cheftræner dagen inden kampen, der er en direkte kamp om førstepladsen i rækken.

»Ishøj har scoret flest mål i rækken og nok vist det højeste topniveau hidtil, hvor vi stiller rækkens bedste forsvar og været det mest stabile hold siden sæsonen begyndte«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen. Greve har blot lukket 14 mål ind i 16 kampe.

»Vi har fået en positiv start på foråret og har kunne reducere Ishøjs føring fra fem til to point. Det gør kampen i morgen ekstra spændende. I efteråret havde vi en god oplevelse på Ishøjs hjemmebane med en 3-1-sejr i en kamp, hvor der ikke manglede dramatik«. 

»Der er ikke noget, der bliver afgjort i morgen i forhold til hvem der tager førstepladsen og vi skal lige huske at Allerød ligger og lurer i baggrunden, men det kan være retningsvisende for resten af foråret«, vurderer Greves cheftræner.

»Vi føler at vi opbygger momentum og at de kollektive dyder, som vores spillestil baserer på, også fungerer for os i foråret. Vi er klar til kamp efter en god præstation sidste weekend og en træningsuge, hvor vi har forberedt os grundigt på modstanderen«.

Greve har ikke spillet en kamp på selve Greve Stadion siden efteråret, hvor holdet vandt 2-1 over Solrød FC. Det bliver heller ikke tilfældet, når Ishøj kommer på besøg i morgen med forhåbentlig mængder med tilskuere på lægterne.

»Vi kan desværre ikke byde de bedste rammer til de forhåbentligt mange tilskuere, da vi er tvunget til at afvikle kampen på kunstgræsbanen, men vi håber alligevel at tilskuerne vil få en god oplevelse af kampen«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen.

Nicolai Diaz er ikke disponibel til kampen, og det betyder, at Christian Larsson atter er med i truppen, der også tæller forsvarsspilleren Mikkel Kongstad. Dermed har Greves cheftræner følgende 18 spillere med til kampen mod Ishøj:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mads Christensen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling og Mathias Tagø Pedersen