Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-0-sejren over Ishøj for at høre hans syn på kampen, hvor Greve med sejren avancerede til førstepladsen i Danmarksserien.

Et mål efter blot fem minutters spil var nok for Greve til at sikre sig 1-0-sejren over Ishøj i lørdags. Sejren betød samtidig, at hjemmeholdet passerede gæsterne i kampen om topplaceringen i landets femtebedste række, og dermed fører rækken.

»Vi havde en god oplevelse i lørdagens topbrag. Den tidlige scoring til os tillod os at ligge mere vægt på at være afventende i måden vi spillede på«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Kampen var et godt billede på det, som vi har været gode til, nemlig et topdisciplineret kollektiv, der spiller ud fra klare principper og værdier. Drengenes opofrelse for hinanden var fænomenal og evnen til at bevare ro og overblik i pressede situationer var forbilledligt«.

»Nu har vi indtaget førstepladsen for en stund og tillader os at være pisse stolte, men det ændret absolut intet på vores tilgang. Hver kamp forbliver et projekt i sig selv for os og vi arbejder fortsat ikke med nogen langsigtet målsætning«, fortsætter cheftræneren.

»Der er 10 kampe endnu og alt kan vitterligt stadigvæk ske«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der nu kan se frem mod den kommende udekamp mod Herstedøster. Fredag den 15. april klokken 11.00 på Herstedøster Stadion.