Med 1-0-sejren over Ishøj i lørdag, er Greve nyt tophold i Danmarksseriens Pulje 1 og er nu uden nederlag i 12 kampe, inden holdet gæster Herstedøster på Herstedøster Stadion i morgen. Med kick-off allerede klokken 11.00.

Mitchell Tagø Pedersen blev med sit tidlige mål mod Ishøj matchvinder for Greve i 1-0-sejren, der samtidig bød på avancement til førstepladsen i rækken, inden holdet møder Herstedøster, der indtager en øjeblikkelig syvendeplads i Danmarksseriens Pulje 1.

»Sejren mod Ishøj skulle vise sig at være dyr på skadesfronten. Mod Herstedøster må vi undvære Bjørn Paludan, Magnus Kock Nielsen og Jonas Stabell i forhold til startelveren imod Ishøj«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Derudover har vi fortsat “Mini” (Jonas Helleberg Madsen – red.) ude. Jeg vover dog den påstand, at vi har den bredeste trup i Danmarksserien, og når vi har nogle ude med skader, så står de næste klar og er parate til at steppe op.

»Vi er derfor på ingen måde bekymret for de ændringer vi har måtte fortage på holdet til kampen i morgen. Vi forventer at det bliver en kamp med mange dueller og hvor kampen om at vinde anden boldene kan få afgørende betydning«, afrunder Greves cheftræner.

Med Bjørn Paludan, Jonas Stabell og Magnus Kock Nielsen ukampdygtige til kampen, er Simon Bruun, Anton Barlach og Nicolai Diaz udtaget i stedet for. Dermed har Greves cheftræner følgende 16 spillere med til kampen mod Herstedøster:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Simon Bruun, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen