Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-sejren over Herstedøster for at høre hans syn på kampen, hvor Greve scorede i syvende minuts tillægstid.

Det lignede længe en 1-1-kamp mellem Herstedøster og Greve i lørdags, mens langt inde i dommerens tillægstid scorede Jonathan Brockmann Villadsen sejrsmålet for Greve, der dermed fastholder førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

»Det var en vanvittig afslutning på kampen. Vi var forberedte på at Herstedøster på udebane ville være en sværere opgaven end stillingen i rækken måske lagde op til«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»En lille bane, der blev mere og mere pløjet op i løbet af kampen kombineret med et Herstedøster-hold, der var fuldstændig afklaret med deres koncept omkring lange bolde, lange indkast og standardsituationer, gjorde kampen til en kæmpe udfordring for os«.

»Vi spillede med lav teknisk kvalitet de første 30 minutter og havde svært ved at håndtere de kaotiske tilstande inde på banen. Derefter begyndte vi at finde fodfæste og havde kampbilledet, der hvor vi vil have det«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen.

»Vi måtte vente helt til det 98. minut før forløsningen kom og det endte uden tvivl med at blive en kamp vi vil kunne huske lang tid frem. Der er ingen tvivl om at Herstedøster nok skal tage en del point på hjemmebane i de resterende 9 kampe«, afrunder cheftræneren.