Greve fortsatte rækken af ubesejrede kampe, da holdet i sidste minuts tillægstid vandt 1-2 over Herstedøster i lørdags. Dermed har Greve ikke tabt i 13 kampe i træk, inden holdet møder Solrød FC i Solrød i morgen. Med kick-off klokken 14.00.

Det var ikke kun i kampen forleden, at Greve scorede langt inde i tillægstiden. Det samme var også tilfældet, da holdet vandt 2-1 over Solrød FC i det omvendte opgør i efteråret. I en kamp, hvor indskiftede Mads Christensen blev matchvinder for Greve.

»Vi ser frem til et fedt lokalopgør i morgen. Solrød ligger i den tunge ende af rækken, men havde sikkert, hvis marginaler havde været med dem, flere point end deres nuværende ti point«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De her fede lokalopgør, som giver noget ekstra lir til DS-sæsonen, kan leve deres eget liv. Vores selvtillid, efter 13 ubesejrede kampe, er god og en trup der viser kollektiv opofrelse weekend efter weekend, gør at vi føler os godt forbedredte«.

»Solrød plejer at kunne skabe en fed ramme omkring kampe på deres hjemmebane, så jeg håber mange Greve såvel Solrød-supportere ligger vejen forbi i det gode vejr«, afrunder Greves cheftræner, der atter har måtte rokere lidt i truppen til kampen.

I forhold til Herstedøster-kampen er Bjørn Paludan, Christian Larsson, Mads Christensen og Mathias Asbo Sand med i truppen. De erstatter Mikkel Konstad, Simon Bruun og Benjamin Bylund. Sidstnævnte med sygdom. Følgende spillere er klar til Solrød FC-kampen:

Thomas Kullenberg Olsen, Mathias Asbo Sand – Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mads Christensen, Jonathan Brockmann Villadsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen