Mathias Tagø Pedersen og Jonathan Brockmann Villadsen er tildelt en spilledags karantæne efter deres respektive gule kort i udekampen mod Solrød FC. Spillerne kan dermed ikke være med i hjemmekampen mod Union.

Greve må undvære både Mathias Tagø Pedersen og Jonathan Brockmann Villadsen, når holdet lørdag den 30. april 2022 møder Union på Greve Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslerne i lørdagens udekamp mod Solrød FC.

Med de gule kort har Mathias Tagø Pedersen nu 56 karantænepoint, mens Jonathan Brockmann Villadsen er på 37. Det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.