Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 4-0-sejren over Union for at høre hans syn på kampen, som gjorde, at førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1 er tilbage på Greves fødder.

Med 4-0-sejren over Union, fortsatte Greve rækken af ubesejrede kampe. Holdet er nu uden nederlag i 15 kampe i træk. Samtidig overtog Greve førstepladsen i Danmarkseriens Pulje 1, idet Ishøj led sæsonens femte nederlag, da holdet tabte 4-2 i Allerød.

»Kampen foregik på den måde vi havde ønsket os. Vi var i fuld kontrol igennem 90 minutter og skulle ikke bruge unødvendige kræfter på at få pointene hjem«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Jeg vil også gerne rose Union for den positive måde de spillede på med mange pasninger langs jorden, selvom de ligger i den tunge ende af tabellen«, fortsætter Anton Moestrup Rasmussen. Lørdagens modstander ligger fortsat sidst i rækken.

»Resultaterne i de andre kampe flaskede sig for os hvilket betyder at vi kan nyde resten af weekenden på førstepladsen i puljen. Det vil vi nyde og så går forberedelserne i gang i morgen til næste kamp mod B 1903«, afrunder cheftræneren.