I de seneste 16 kampe har Greve ikke forladt banen i taberens rolle, inden holdet i morgen møder Brønshøj på Greve Stadion. Sæsonens to hidtidige to kampe mod Tingbjerg-klubben har givet maksimum point på kontoen.

I efteråret vandt Greve 2-1 over Brønshøj på eget græs, mens det blev til en 1-3-sejr i Tingbjerg Idrætspark. Greve Stadion har været som et fort for hjemmeholdet. Seneste nederlag på eget græs var 19. maj 2021, hvor Greve tabte 0-4 til Vordingborg.

»Kampe mod Brønshøj kan altid et eller andet specielt. Selvom Brønshøj måske ikke har fundet melodien i denne sæson så behandler vi dem som et tophold i vores forberedelser til kampen fredag«, indleder Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»De er et voldsomt profileret hold, som helt sikkert kan slå alle hold i rækken, hvis de finder deres rytme«, fortsætter Greve-træneren. Brønshøj indtager sjettepladsen, inden Greve-kampen med 21 point for samme antal kampe i denne sæson.

»Vi glæder os til en kamp med masser af spænding og nerve, hvor vi vil forsøge at afreagere for alle de frustrationer vi samlede over ikke at tage alle tre point i lørdags mod B 1903«, kommenterer den 26-årige cheftræner med 42 Greve-kampe på træner-cv’et.

»Med seks kampe og á point med Ishøj kan spændingen ikke blive større. Vi fortsætter med vores målsætning om at vinde næste kamp og holde rækken så spændende i så lang tid som muligt«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgende trup:

Thomas Kullenberg Olsen, Mathias Asbo Sand – Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Christian Larsson, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen