Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-1-remiset mod Brønshøj for at høre hans syn på kampen. Med det uafgjorte resultat fastholder Greve andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

Med 1-1-remiset mod Brønshøj fortsætter Greve rækken af ubesejrede kampe i landets femtebedste række. Efter en pauseføring til gæsterne på 0-1, scorede Mathias Tagø Pedersen i anden halvleg og sikrede dermed et vigtigt point til Greve.

»Det var to vidt forskellige halvlege mod Brønshøj. Det var ikke nemt at forberede kampen, fordi Brønshøj har famlet lidt med at finde deres koncept«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi var derfor ikke klar på deres yderst afventende koncept i første halvleg. Vi skabte reelt set næsten ingen ting og må løfte på hatten for Brønshøjs individuelle kvalitet. I pausen fik vi rettet en ting taktisk, som gjorde at kampbillede i anden halvleg var vendt på hovedet«.

»Vi spillede rigtig godt i anden halvleg og skabte de chancer, der skal til for at vinde kampen, men lidt symptomatisk for den periode vi er inde i mangler vi den afgørende skarphed til at tage alle tre point«, afrunder cheftræneren.