1-1-remiset mod Brønshøj i fredags, var samtidig den 17. kamp i træk, hvor Greve kunne forlade banen uden nederlag. Dermed er holdet godt i gang med den næstbedste stime i klubbens historie.

Greve har ikke tabte siden 3-2-nederlaget til Allerød i Allerød Idrætspark i efteråret. Det betyder, at holdet er ubesejret i 17 kampe i træk. Den nuværende stime er dermed den næstbedste i klubbens historie, hvor rekorden er på 22 kampe uden nederlag.

Stimen på de 22 kampe fandt sted over to sæsoner. Greve var ubesejret i 12 kampe i træk i sæsonen 1982 under Poul Marcussen, og det blev til yderligere 10 kampe under klubbens nye cheftræner Kjeld Nørregaard i sæsonen 1983.

Anton Moestrup Rasmussen kan dog allerede nu glæde sig over at være den cheftræner på klubbens førstehold med den bedste stime. Med de 17 kampe uden nederlag passerer han dermed Jan Kalborg, der ledte Greve igennem 16 kampe i 2003 uden en tabt kamp.

»17 kampe ubesejret, som markerer en af de længste stimer i klubben historie, er vi jo pisse stolte af. Vi er bundsolide og står skulder ved skulder, når der er modgang«, siger Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik og fortsætter:

»Det gør at vi, selv når vi er dårligst, stadig har et niveau, der er godt nok til at hente point. Vi håber på at kunne holde stimen i live længe endnu, og vi vil gøre vores yderste for at holde fast i vores ridderborg, Greve Stadion, hvor vi ikke har tabt i et år nu«.

Greve seneste nederlag på eget græs var den 19. maj 2021, hvor holdet tabte hele 0-4 til Vordingborg, der sidenhen rykkede ned i Sjællandsserien. På lørdag skal Greve forsøge at fortsætte stimen af kampe uden nederlag, når de gæster Allerød i Allerød Idrætspark.