Med 2-2-remiset mod Allerød forleden, fortsatte Greve rækken af kampe uden at have forladt banen i taberens rolle. Holdet er nu uden nederlag i 18 kampe i træk. I aften gælder det Avarta på Greve Stadion. Med kick-off klokken 19.00.

Greve har allerede mødt Avarta to gange i sæsonen 2021/22. I efteråret scorede Jonas Stabell det enlige mål i 1-1-remiset, mens Christian Vingaard Sjølander scorede, da holdene mødes i Espelunden tidligere på året.

»Vi skal ud og nyde de sidste fire kampe. Med Ishøjs flotte sejr over Frederikssund virker det ualmindeligt svært at hente dem på førstepladsen i rækken«, erkender Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»I stedet for at bruge for meget tid på spekulationer omkring hvad der kunne være, så skal vi bare ud og spille frit de sidste kampe. Kampe mod Avarta har været meget tætte denne sæson. Begge hold har neutraliseret hinanden og leveret nogle ret chancefattige opgør«.

»Vi håber at kunne ændre det faktum i aften og samtidig fortsætte med at udbygge vores stime med ubesejret kampe«, afrunder Anton Moestrup Rasmussen, der har udtaget følgenge trup til kampen mod Avarta i aften:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Bjørn Paludan, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Anders Vibe Kjøller, Malthe Gammelgaard Kristensen, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Jonas Stabell, Jonathan Brockmann Villadsen, Magnus Kock Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz og Mathias Tagø Pedersen