Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 1-2-nederlaget til Avarta for at høre hans syn på kampen. Med nederlaget fastholder Greve dog andenpladsen i Danmarksseriens Pulje 1.

18 kampe i træk nåede Greve, inden at holdet blev besejret i aftes. Med 1-2-nederlaget til Avarta i en kamp, hvor Mathias Tagø Pedersen måtte udgå med en skade i første halvleg, mens Jonathan Brockmann Villadsen fik marchordre i starten af anden halvleg.

»I vores optik tog dommeren en rigtig uheldig hovedrolle. Vores opvarmning startede på værst tænkelige måde, da Mitchell må gå ud med en formodet forstrækning i lysken«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Vi lavede om på tingene og så en første halvleg, hvor kampen var meget lige. Det var derfor ikke urimeligt at den stod 1-1 ved pausen. Efter en afbrydelse på grund af torden valgte dommeren at stange et rødt kort til Jon, hvilket i situationen virkede helt vanvittigt«.

»Han var hverken sidste mand eller fratog en oplagt scoringsmulighed, så vi var dybt uforstående overfor den beslutning, som endte med at have indflydelse på resten af kampens forløb«, fortsætter Greves cheftræner med kampen på afstand.

»Vi kæmper heroisk med 10 mand i 40 minutter og skabte en række chancer, som symptomatisk for de seneste kampe, ikke vil gå ind. Vi satsede butikken til sidst, hvilket selvfølgelig betød, at Avarta havde mulighed for at lukke kampen«.

»Jeg er stolt af drengene. De gjorde hvad de kunne og stod sammen, skulder ved skulder, i modgang. At vores flotte stime sluttede på den måde gjorde ekstremt ondt. På mandag er en ny dag og vi har frustrationer, der skal ud mod Frederikssund«, afrunder cheftræneren.