Anders Vibe Kjøller er tildelt en spilledages karantæne efter sit gule kort ude mod Frederikssund. Midtbanespilleren misser dermed den kommende udekamp, lørdag den 11. juni, hvor Greve møder Ishøj på Ishøj Stadion.

Greve må undvære midtbanespilleren Anders Vibe Kjøller, når holdet lørdag den 11. juni 2022 gæster Ishøj på Ishøj Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker som følge af advarslen i fredagens udekamp mod Frederikssund.

Med det røde kort har Jonathan Brockmann Villadsen nu 20 karantænepoint. Det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.