Greve Fodbold Statistik fangede Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen efter 0-0-remiset mod Frederikssund, der samtidig betød, at Ishøj sikrede sig oprykning til 3. division med sejren over B 1903 i går.

Det bliver også Danmarksserien for Greve i næste sæson. Det stod klart, da holdet fredag aften spillede 0-0 mod Frederikssund, mens Ishøj døgnet senere sikrede sig oprykning til den fjerdebedste rækken med sejren over B 1903.

»Først og fremmest vil jeg på vegne af Greve Fodbold og holdet sende et stort tillykke til Ishøj med deres oprykning«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik med Frederikssund-kampen på afstand.

»De har indiskutabelt været det bedste hold set over sæsonen og har spillet en flot omgang fodbold. Vi glæder os meget til at tage ud til Ishøj på lørdag og byde dem op til dans en sidste gang. Det kan blive en kamp på et uhørt højt DS-niveau«.

»Vores indsats mod Frederikssund kan absolut godkendes. Det var en livlig kamp med chancer i begge ender. Frederikssund havde især i første halvleg momentum, som de fik opbygget igen efter farlige standardsituationer«, fortsætter Greves cheftræner.

»Vi kom blæsende ud til anden halvleg og fik også scoret. Den scoring lavede dommeren så om på ved at glemme fordelsreglen. Der har været lidt stolpe ud med dommeren på det seneste, men det er som det er, og vi kan jo alle begå fejl«.

»Overordnet set er vi godt tilfredse med det vi leverede og det var kun de tre point der manglede for at det kunne have været en herlig aften i Frederikssund«, afrunder cheftræneren, der nu kan se frem mod Ishøj-kampen. Med kick-off lørdag klokken 13.00.