Mitchell Tagø Pedersen og Nicolai Diaz scorede to gange hver, mens Jonathan Brockmann Villadsen, Bjørn Paludan og Christian Vingaard Sjølander også kom på måltavlen, da Greve tirsdag den 7. juni vandt 0-7 over Lundtofte i pokalen.

Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen havde sparet flere spillere forud for den kommende udekamp i Danmarksserien mod Ishøj, og det betød blandt andet, at målmanden Benjamin Byland spillede alle 90 minutter.

Første halvleg betød på en enkelt scoring, og den tilfaldt gæsterne. Greves Bjørn Paludan blev noteret for 0-1-målet kort før pausen. Det var Greve-spillerens tiende mål i den blå-trøje, og forsvarsspilleren runder snart en ny milepæl. 100 kampe for Greve.

Målrig halvleg og Greve-debutant

Der kom til gengæld gang i scoringerne efter pausen. Først kunne Jonathan Brockmann Villadsen øge til 0-2 efter tre minutters spil af anden halvleg, og yderligere tre minutter senere ekspederede Nicolai Diaz læderet i kassen. 0-3 til Greve.

Christian Vingaard Sjølander ville ikke stå tilbage for holdkammeraterne og scorede til 0-4 efter 54 minutter af kampen. Nicolai Diaz blev dobbelt målscorer for gæsterne med scoringen til 0-5 efter knap en times spil af kampen.

Efterfølgende kom Mitchell Tagø Pedersen på banen på bekostning af Nicolai Diaz, mens Jonas Helleberg Madsen fik de sidste 22 minutter af kampen, da han afløste Christian Vingaard Sjølander. Men det var på ingen måde slut med scoringerne.

Mitchell Tagø Pedersen behøvede blot fem minutter på grønsværen, inden han nettede til 0-6. Angriberen scorede også til 0-7 i kampens sidste minut. Forinden havde Simon Budolph Olsen fået debut for Greve, da han kom ind i stedet for Anton Barlach.

Simon Budolph Olsen er første spiller fra årgang 2005, der har fået debut for Greve.