Sæsonens næstsidste kamp for Greves vedkommende spilles i morgen, når holdet gæster oprykkerne og det kommende divisionshold Ishøj. Topkampen har kick-off klokken 13.00 på Ishøj Stadion.

Med to kampe tilbage har Greve ni point op til Ishøj på førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1, og kan dermed ikke nå oprykningspladsen. Til gengæld har holdet en gylden mulighed for at kunne fastholde andenpladsen i rækken.

»Det bliver forhåbentligt et brag af en kamp. Vi ved, at Ishøj gør alt hvad der står i deres magt for at skabe den fedeste kulisse og vi håber vi kan levere vores bidrag til kampen«, indleder Greves cheftræner Anton Moestrup Rasmussen til Greve Fodbold Statistik.

»Der er desværre, fra vores synspunkt, ikke noget på spil i forhold til tabellen, da Ishøj sikrede sig deres velfortjente oprykning i sidste weekend, men vi er sultne efter at gøre rent bord imod dem med henblik på indbyrdes opgør«.

»Vi er hårdt ramt med skade, skavanker samt karantæner og tager ikke de store risici med spillere. Vi stiller en meget ung bænk med nogle af de unge gutter, der var med til pokalkamp i tirsdags« afrunder cheftræner, der har udtaget følgende til kampen:

Anton Moestrup Rasmussen har udtaget følgende trup til kampen:

Thomas Kullenberg Olsen, Benjamin Bylund – Mikkel Kongstad, Bjørn Paludan, Tobias Siig, Kasper Ingemann Olesen, Christian Vingaard Sjølander, Mads Christensen, Jonas Helleberg Madsen, Magnus Koch Nielsen, Simon Boe Nielsen, Mathias Johansson, Mitchell Tagø Pedersen, Victor Lundt Balling, Anton Barlach, Nicolai Diaz, Christian Wibe Jespersen (U/19) og Simon Budolph Olsen (U/19)